Appelsiini-piparkakkujuustokakku
Taas tuli tehtyä yksi juustokakkukokeilu ja ihan hyvältähän se maistui
-ainakin vieraat tykkäsivät :)
Pohjaan: 150 g Annas piparkakkuja
50 g voita
Murskaa keksit ja sekoita joukkoon sulatettu voi.
Painele seos leivinpaperilla pohjustettuun irtopohjavuokaan.
5 liivatetta
2 valkuaista
3/4 dl sokeria
2,5 dl Flora Vanillaa
1 rasia Viola maustamatonta tuorejuustoa
1 rasia Viola appelsiini tuorejuustoa
2 rkl greippimehua (tai appelsiinimehua)
Pehmitä liivatelehdet kylmässä vedessä.
Vaahdota valkuaiset ja sokeri.
Vaahdota Flora vanilla.
Vatkaa tuorejuusto notkeaksi.
Kuumenna mehu mikrossa ja lisää liivatteet. Sekoita. Kaada liivateseos tuorejuuston joukkoon ja sekoita.
Nostele joukkoon valkuaisvaahto ja lopuksi Flora Vanilla-vaahto.
Kaada täyte vuokaan ja tasoita pinta.
Peitä vuoka kelmulla ja hyydytä jääkaaapissa vähintään 4 tuntia, mielellään yön yli.
Koristele ... tai tarjoa ihan sellaisenaan :D
Kommentit
Lähetä kommentti