Isänpäivänä leivoin vihreäkuulatorttuja
Pitihän minunkin kokeilla, mutta tapani mukaan en lukenut ohjeita, miten muut ovat tehneet näitä tämän joulun "hittitorttuja". Minäpä tein taas omalla tavallani ja onnistuin aika hyvin -omasta mielestäni. Ensin Dronningholm Tähtitorttu Puolukka-kirsikkamarmeladitorttuja, joita sitten paistoin jotain viitisen minuuttia ja sitten laitoin päälle puolikkaat vihreät kuulat ja sitten vain paistoin tortut kypsiksi. Ja voin sanoa, että oli HYVÄÄ!
Ja vieraatkin tykkäsivät!
Kuten tykkäsivät myös karjalaisesta perinneruoasta, hakkoopiirakasta,
jota olen nyt tehnyt useampana vuonna isälle isänpäivälauantaiksi.
Siihen ohje toisaalla tässä blogissa.
Kommentit
Lähetä kommentti