Namskis, kun oli hyvää


Niinpä niin ... Tätä ruokaa ei tosiaankaan mummon keittokirjassa neuvottu :)
Tuolloin ei nuudeleita tunnettu, eikä valmiiksi suikaloituja lihoja kaupassa myyty, 
puhumattakaan vakuumipakkauksista.

Ajattelin vähän laajentaa blogin aihepiiriä ja päätin alkaa kirjoittamaan kaikki ruokiin ja leivontaan liittyvät kokeiluni ja juttuni jatkossa tänne -jaan niitä sitten omille välilehdille niin että mummon ja äidin ohjeet erottuvat joukosta.
Onhan se käytännöllisempää ja minulle huomattavasti helpompaa,  ettei ruokaohjeita olisi kahdessa eri blogissa ja eihän ne oikeastaan Tellun tuulet -blogiin sopisikaan.


Aluksi kypsensin 250 g Kariniemen kananpojan filesuikaleita ja myönnän käyttäneeni ihan oikeesti pikkuriikkisen voita.


Lisäsin joukkoon yhden keltaisen paprikan ja puolikkaan ananaksen paloiteltuna.
Kun ananas ja paprika oli sellaista kivan pehmeää lisäsin mausteeksi mustapippuria ja hyvin vähän hienoa merisuolaa.
Lisäsin puolikkaan pussin aurajuustoa. Kun juusto oli sulanut, niin annoin ruoan muhia jonkin aikaa.


Valmistin nuudelin. 


Siinähän se sitten olikin. Ruoka lautaselle ja syömään. 
Puolet jäi toiselle päivälle, helppoa sinkkuruokaa.


Kommentit

Suositut tekstit