RAPARPERI-SITRUUNARAHKAPIIRAKKA
Minulle riitti kulmapala :) Ei vaineskaan ... söin minäkin sitä hiukan enemmän :D |
250 g raparperia
1 dl fariinisokeria
Raparperit viipaloidaan pieniksi siivuiksi ja joukkoon sekoitetaan noin 1 dl fariinisokeria (tai maun mukaan).
Seos laitetaan vetäytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai jopa yön yli, kuten tein ekalla kerralla.
4 kananmunaa
3 dl hienoasokeria
1 prk Valion maustettua laktoositonta sitruunarahkaa
6 dl vehnäjauhoja
2 dl sulaa voita
4 tl leivinjauhetta
2 tl vanilliinisokeria
Kananmunat ja sokeri vatkataan vaahdoksi.
Vaahtoon lisätään rahka, sulatettu voi ja kuivat
aineet sekä raparperiseos.
Taikina levitetään tasaisesti leivinpaperin
päälle uunipellille ja paistetaan 200 asteessa noin 25min.
Kommentit
Lähetä kommentti